Mitt konto

Här finner du dina aktiva produkter Du har tillgång till alla under ett år. Det är bara du kan se ditt konto och det som finns här.

Våra mest populära produkter

Din utbildning

Utveckla en hållbarhetsstrategi som driver affärerna

Utveckla ett långsiktigt och skalbart hållbarhetsarbete som både leder till ett hållbarhetsarbete i linje med internationella och nationella mål och som bidrar till företagets attraktivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.
Din utbildning
office, startup, business-594132.jpg

Miljöledning för enmansföretag

Utbildningen hjälper dig att steg för steg utveckla ett hållbarhetsarbete anpassat efter en- och fåmansföretagets förutsättningar och behov.
Din utbildning

Kom igång med miljöledning

Miljöledning handlar om hur organisationer sätter mål, planerar, styr, leder, genomför och följer upp sitt miljöarbete. Ingen kan ert företag bättre än ni själva. Genom vår steg för steg utbildning kan ni ta kontrollen och utveckla ett miljöledningsarbete utifrån just era förutsättningar.
Din utbildning

Vässa jämställdhetsarbetet

I konkurrensen om talangerna blir det allt viktigare med en arbetsplats och en kultur som lockar både kvinnor och män. Genom ett strategiskt jämställdhetsarbete kan ni utveckla er attraktivitet och stå starkare i konkurrensen.
Din utbildning
laptop, mockup, graphics tablet-2838921.jpg

Hållbart företag från grunden

Drömmer du om att starta eget företag? Vill du styra din tid själv, bli din egen chef, utveckla ditt intresse eller förverkliga en dröm? Oavsett bransch eller inriktning får du steg för steg verktyg för att skapa ett hållbart framgångsrikt företag.
Free

Kickstarta företagsdrömmen

Gör verklighet av företagsdrömmen, kickstarta ditt företag i höst. Gratisutbildning 22-26/8 2022
close

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.