Översyn pågår

Just nu håller vi på med en översyn av utbildningarna. Du ser dem snart här nere igen. Är det bråttom, kontakta oss via mail så hjälper vi dig manuellt. Detta påverkar inte de utbildningar du redan köpt – du har tillgång till dem precis som vanligt – du kommer att få uppdateringarna per automatik. Har du fått en länk till en utbildning fungerar det bra att använda länken även om du inte ser utbildningen här nedan. Behöver du länken igen – skicka ett mail så hjälper vi dig. 

Alla utbildningar

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar inom alla dimensioner av hållbarhetsområdet. Välj den form som passar just er, på plats hos er, digitalt, eller välj att läsa en online-utbildning när det passar just er.

Våra online-utbildningar tar du del av när det passar dig och du har tillgång till materialet under ett helt år. Utbildningarna är konkreta, och tar dig steg för steg mot målet med hjälp av videor, handledningar och mallar. Med våra utbildningar kommer du att lyckas.

Vi erbjuder fyra olika upplägg och varianter på dessa. rena online-utbildningar, online-utbildningar med grupphandledning, online-utbildningar med individuell handledning och handledning med stöd av utbildningsmaterial. Se under respektive utbildning hur den erbjuds.
Läs mer här.

Vårt utbildningsutbud ökar hela tiden för att möta våra kunders efterfrågan.
Saknar du en utbildning, skicka gärna ett mail.

(Samtliga priser är i SEK och exklusive moms.)

Marknadsföring
Bild med text "kom igång med hemsidan" och en dator jämte en kaffekopp.

Kom igång med din hemsida

Vi går steg-för-steg igenom hur du skapar en proffsig hemsida, hela vägen från att välja domännamn och webbhotell, introducera dig för Word Press, väldens största och mest flexibla plattform för hemsidor, hur du enkelt skapar en webbplatskarta som är anpassad efter dina behov, till de delar som de flesta missar. Innan vi är klara går vi igenom hur du ska tänka kring sökmotoroptimering för att hamna högt på sökmotorernas träfflistor.

Marknadsföring
Kursnamnet: Digital marknadsföring med en bild på en kvinna med en dator i en orangefärgad stol och ett ordmoln med Digital Marketing till höger

Digital marknadsföring

Utbildning som steg för steg går igenom de delar som skapar grunden för en systematisk och effektiv digital marknadsföring i ditt företag och som avlutas med att du gör en effektiv plan för din digitala marknadsföring kommande år.

Marknadsföring
Visar texten säljande varumärke och grafisk profil framför ett skrivbord med en mood boardi syfte att skapa en grafisk profil

Säljande varumärke och grafisk profil

Bygg ett varumärke och en grafisk profil som dina kunder älskar, gör att du sticker ut och som harmonierar med ditt företags själ. Du bygger ditt varumärke steg för steg under kursen och när du är klar har du en funktionell grafisk profil som fungerar i alla dina kanaler, analoga såväl som digitala.

Varför satsa på hållbarhet?

"Hållbarhet är något som påverkar alla de företag vi är engagerade i. Det och digitaliseringen och AI är något som alla företag måste förhålla sig till. Det går inte att vara konkurrenskraftig utan att tänka på hållbarhet."
Peter Wallenberg
I SvD Näringsliv 2018-01-30
"Vi står inför en massiv omställning mot en fossilfri värld. Om Parisavtalet följs, och det får vi verkligen hoppas, kommer enorma marknader för klimatsnåla produkter och tjänster att uppstå. Länder och kommuner som går före kommer att stå väl rustade i framtiden och företag som utvecklar den nya tekniken att skörda exportframgångar."
Lars Zetterberg
IVL Svenska Miljöinstitutet
"Vi ska ställa om vår verksamhet så att våra produkter och processer är koldioxidfria 2045. Tillsammans med kunder och leverantörer ska vi göra en ansvarsfull och affärsetisk omställning med minskad miljöpåverkan. Det skapar en hållbar samhällsomvandling och stärker vår konkurrenskraft. Vår vision är att lämna vidare en hållbar framtid till kommande generationer. "
Jan Moström
VD LKAB
“Vår klimatplan på Volvo Cars är bland de mest ambitiösa i hela bilindustrin. Det är helt enkelt nödvändigt att vi börjar tillämpa en cirkulär ekonomi för att nå dessa mål. För att kunna göra det måste vi tänka nytt och ompröva allt vi gör. Hållbarhet ska vara en del av hur vi tänker och arbetar som företag. Hållbarhet ska vara lika viktigt som säkerhet alltid har varit för oss historiskt.”
Anders Kärrberg
Global hållbarhetschef Volvo Cars

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.