Alla utbildningar

Vi erbjuder företagsanpassade utbildningar inom alla dimensioner av hållbarhetsområdet. Välj den form som passar just er, på plats hos er, digitalt, eller välj att läsa en online-utbildning när det passar just er.

Våra online-utbildningar tar du del av när det passar dig och du har tillgång till materialet under ett helt år. Utbildningarna är konkreta, och tar dig steg för steg mot målet med hjälp av videor, handledningar och mallar. Med våra utbildningar kommer du att lyckas.

Vi erbjuder fyra olika upplägg och varianter på dessa. rena online-utbildningar, online-utbildningar med grupphandledning, online-utbildningar med individuell handledning och handledning med stöd av utbildningsmaterial. Se under respektive utbildning hur den erbjuds.
Läs mer här.

Vårt utbildningsutbud ökar hela tiden för att möta våra kunders efterfrågan.
Saknar du en utbildning, skicka gärna ett mail.

(Samtliga priser är i SEK och exklusive moms.)

Din utbildning

Utveckla en hållbarhetsstrategi som driver affärerna

Utveckla ett långsiktigt och skalbart hållbarhetsarbete som både leder till ett hållbarhetsarbete i linje med internationella och nationella mål och som bidrar till företagets attraktivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.
Din utbildning
office, startup, business-594132.jpg

Miljöledning för enmansföretag

Utbildningen hjälper dig att steg för steg utveckla ett hållbarhetsarbete anpassat efter en- och fåmansföretagets förutsättningar och behov.
Din utbildning

Kom igång med miljöledning

Miljöledning handlar om hur organisationer sätter mål, planerar, styr, leder, genomför och följer upp sitt miljöarbete. Ingen kan ert företag bättre än ni själva. Genom vår steg för steg utbildning kan ni ta kontrollen och utveckla ett miljöledningsarbete utifrån just era förutsättningar.
Din utbildning

Vässa jämställdhetsarbetet

I konkurrensen om talangerna blir det allt viktigare med en arbetsplats och en kultur som lockar både kvinnor och män. Genom ett strategiskt jämställdhetsarbete kan ni utveckla er attraktivitet och stå starkare i konkurrensen.
Din utbildning
laptop, mockup, graphics tablet-2838921.jpg

Hållbart företag från grunden

Drömmer du om att starta eget företag? Vill du styra din tid själv, bli din egen chef, utveckla ditt intresse eller förverkliga en dröm? Oavsett bransch eller inriktning får du steg för steg verktyg för att skapa ett hållbart framgångsrikt företag.
Free

Kickstarta företagsdrömmen

Gör verklighet av företagsdrömmen, kickstarta ditt företag i höst. Gratisutbildning 22-26/8 2022

Varför satsa på hållbarhet?

"Hållbarhet är något som påverkar alla de företag vi är engagerade i. Det och digitaliseringen och AI är något som alla företag måste förhålla sig till. Det går inte att vara konkurrenskraftig utan att tänka på hållbarhet."
Peter Wallenberg
I SvD Näringsliv 2018-01-30
"Vi står inför en massiv omställning mot en fossilfri värld. Om Parisavtalet följs, och det får vi verkligen hoppas, kommer enorma marknader för klimatsnåla produkter och tjänster att uppstå. Länder och kommuner som går före kommer att stå väl rustade i framtiden och företag som utvecklar den nya tekniken att skörda exportframgångar."
Lars Zetterberg
IVL Svenska Miljöinstitutet
"Vi ska ställa om vår verksamhet så att våra produkter och processer är koldioxidfria 2045. Tillsammans med kunder och leverantörer ska vi göra en ansvarsfull och affärsetisk omställning med minskad miljöpåverkan. Det skapar en hållbar samhällsomvandling och stärker vår konkurrenskraft. Vår vision är att lämna vidare en hållbar framtid till kommande generationer. "
Jan Moström
VD LKAB
“Vår klimatplan på Volvo Cars är bland de mest ambitiösa i hela bilindustrin. Det är helt enkelt nödvändigt att vi börjar tillämpa en cirkulär ekonomi för att nå dessa mål. För att kunna göra det måste vi tänka nytt och ompröva allt vi gör. Hållbarhet ska vara en del av hur vi tänker och arbetar som företag. Hållbarhet ska vara lika viktigt som säkerhet alltid har varit för oss historiskt.”
Anders Kärrberg
Global hållbarhetschef Volvo Cars
close

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.