Tjänster

Hur kan vi hjälpa er?

Hållbarhetsarbetet har potential att leda till affärsnyttor som lönsamhet, konkurrenskraft och attraktivitet. Ett integrerat hållbarhetsarbete skapar också förutsättningar för affärsutveckling och att hållbarhetsarbetet  kan driva affärerna. Vad är viktigast för er? Att bidra till en mer hållbar värld? Att framtidssäkra företaget? Att bli mer lönsamma? Att förbättra förutsättningarna för rekrytering? Att öka er konkurrenskraft och kundlojalitet? Vi hjälper er att identifiera affärsnyttan med ert hållbarhetsarbete samtidigt som ni bidrar till en hållbar utveckling.  Vi vet när affärsnyttorna uppstår och hjälper er att utveckla er potential, samtidigt som ni bidrar till en mer hållbar värld.  

Vi kan hjälpa er strategiskt och operativt hela vägen från beslut om  inriktningen på ert hållbarhetsarbete, analys av potentialen, att föreslå och  genomföra insatser och att kommunicera arbetet. Behöver ni bara hjälp med en del, kan vi hjälpa er med det också. Om vi saknar kompetens för något själva, tar vi hjälp av vårt nätverk av företag och konsulter som är specialiserade på olika delar av arbetet.

Finns det något vi inte gör? Ja, gren-washing är inte vår grej. Affärsnyttorna uppstår när hållbarhetsarbetet görs på riktigt. 

Boka gärna ett förutsättningslöst samtal för att se hur vi kan hjälpa er i ert hållbarhetsarbete. 

Exempel på tjänster

Vi kan hjälpa er hela vägen

Vi finns med er under hela eller delar av resan. Från att identifiera era mål och syfte med arbetet till att hitta er potential, utveckla en effektiv strategi, handlingsplan och att kommunicera ert arbete. 

FAQ

Det beror på vad ni har för mål med arbetet. Vi kommer överens om vart ni vill nå, vad som ska ingå i arbetet och hur lång tid det ska ta. Vi har upplägg på allt ifrån ett par veckor till över längre tid. 

Det beror på hur omfattande arbetet är, om ni kan göra delar själva eller om ni vill ha stöd med allt arbete. Tillsammans med er skissar vi på hur bästa upplägget ser ut, utifrån era behov och önskemål. Utifrån detta erbjuder vi ett fast pris. 

Det beror naturligtvis lite på vad ni har behov av och er planering, men vi är snabbt på banan och kan oftast komma igång inom en vecka eller två. 

Vi använder en stor mängd och variation av verktyg, vilket gör att vi tillsammans kan hitta de verktyg som gagnar just er. Vissa verktyg kommer ni att känna igen, andra är egenutvecklade för att ge optimal effekt.  Vi kan också hjälpa er att identifiera verktyg som är relevanta och som kan skapa värde för er framöver och ge er rekommendationer om hur ni kan arbeta vidare på egen hand. 

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.