Barn- och ungdomsledare till EFS Södertälje

Om oss

Vi är en lokal missionsförsamling som tillhör EFS med ett hundratal medlemmar och en bred verksamhet för barn, ungdomar och vuxna. Vi erbjuder bland annat körer, scouter, dagträffar, alphakurs, frukostträffar för kvinnor och konfirmationsundervisning. I samarbete med Östertälje församling genomför vi församlingens verksamhet. Lindängen är vår föreningsgård som ligger strax intill Hagabergs kapell. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet och vår vision är: ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.

Vi söker

Eftersom vår barn- och ungdomsledare går vidare till nya utmaningar söker vi dig som vill leda församlingens barn- och ungdomsarbete och att utrusta nya ledare i barn- och ungdomsarbetet.

Vi söker dig som delar våra värderingar och vår vision, har ledaregenskaper och ett stort engagemang för barn och unga. Du är drivande, självständig, har integritet, är sorterad, samarbetsinriktad och ansvarstagande. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning i ledarskap, pedagogik eller motsvarande. Du har B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och stimulerande tjänst med stor frihet att utveckla arbetet. Tillsammans med våra ideella ledare kommer du att arbeta med att planera, organisera och genomföra befintliga och nya ungdomsgrupper, ledarutbildningar och läger. Du kommer att vara huvudansvarig för ungdomsgruppen, dela ansvaret för konfirmanderna och vara ett stöd för ledare av söndagsskola och scouter. Du kommer att ha kontakter med skolor, delta i sammanträden och arbetslagsträffar samt ansvara för administrativa uppgifter som statistik, posthantering och annonsering.

Vi kan erbjuda tjänstebostad på området.

För att trivas hos oss

För att trivas hos oss och rollen har du en god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete såväl som andras. Du är initiativrik och kreativ, har förmåga att lyssna och att kommunicera. Vi tror också att du har erfarenhet av barn- och ungdomssamlingar och läger i en församling eller liknande sedan tidigare. Är du musikalisk och spelar ett instrument är det meriterande.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring under 6 månader. Lön och anställningsavtal enligt kollektivavtal.

För mer information kontakta rekryteringsansvarig på: 070-357 03 93 eller rekrytering@hallbarhetsakademin.com Facklig representant för Vision Ekumeniska är Stefan Nordström, 073-541 77 82, stefan.nordstrom@fv.vision.se

Intervjuer genomförs löpande och anställningsbeslut kan komma att tas innan ansökningstiden är slut så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 22/12.

Inför rekryteringen har vi valt kanaler för rekryteringen och vi undanber oss därför kontakt med rekryterare m.fl.
Vi tar däremot gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten.

Du ansöker genom att klicka på knappen nedan. Du kommer att få några frågor, få ladda upp en bild på dig, få möjlighet att ladda upp ditt CV, ett personligt brev och en kort videofilm där du berättar om varför du tror att du är vår nästa barn- och ungdomsledare.

Det kommer att ta ca 20-30 minuter att fylla i ansökan och du behöver göra hela ansökan på en gång. Se därför till att ha god tid på dig när du klickar på knappen, men vänta inte för länge – vi arbetar aktivt med att hitta rätt kandidat och kan vara klara innan sista ansökningsdag.  

Vi ser fram emot att få ta del av just din ansökan!

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.