Utbildningsupplägg

Våra utbildningar är till för dig. Därför erbjuder vi dem i olika former med olika fördelar.  Här på vår hemsida har vi våra online-utbildningar, utbildningar med grupphandledning, utbildningar med individuell handledning och utbildningar vi erbjuder på olika platser runt om i Sverige. Vi presenterar också handledningsupplägg som visat sig fungera bra för andra. Utöver dessa former erbjuder vi utbildningar på plats hos er, eller kanske under er konferens och  koncept helt anpassade utifrån era behov.  Det är era behov som styr, därför bokar vi gärna ett förutsättningslöst samtal för att identifiera vilken väg som passar er bäst.  Boka ett förutsättningslöst samtal här. 

Våra utbildningar kan läsas online, när och var det passar dig. Du kan också komplettera utbildningen med handledning i olika former, i grupp, individuellt eller i form av processtöd utifrån era behov.  Då anpassar vi materialet utifrån era behov och ert tempo.  Formen avgörs av era behov och era mål.

Läs mer om de olika uppläggen nedan. 

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.