Utbildningar inom miljö och miljöstyrning

Vi har flera utbildningar i miljöstyrning, alltifrån en introduktion till längre steg-för-steg-utbildningar, med eller utan individuell handledning, som tar er genom processen att skapa ett miljöledningssystem. Se utbildningarna längst ner. 

Arbetet med miljöstyrning och flera miljöledningssystem har utvecklats sedan mitten av -90 talet. De är beprövade verktyg för att få kontroll på och successivt minska er miljöpåverkan. Många företag utvecklar ett miljöledningssystem för att en kund kräver det. Exempelvis kräver många stora och globala företag att deras leverantörer har ett miljöledningssystem. Andra utvecklar miljöstyrningssystem för att få kontroll på materialflöden, se sin besparingspotential eller för att just säkerställa att miljöpåverkan minskar. Ett miljöledningssystem är ofta en del i ett systematiskt hållbarhetsarbete.  Störst effekt får ni om ni arbetar integrerat med miljöledningssystemet. Dvs att miljöledningsarbetet är integrerat i samtliga era processer, lednings- och styrsystem. 

Är ni osäkra på om miljöledning är något för er föreslår vi att ni börjar med kursen “Introduktion till miljöledning”. Har ni redan bestämt er kanske kurserna i miljöledning är något för er. Vill ni ha handfast stöd kan våra paket med individuell handledning vara för er. Vill ni istället ha hjälp med hela arbetet syr vi ihop en lösning för er. Läs mer under flikarna nedan eller klicka på bilderna för att läsa mer om utbildningarna.  

Vill ni bolla vidare vilket upplägg som passar er bäst, boka ett förutsättningslöst samtal här.

Låt oss hålla kontakten

Håll dig uppdaterad på hållbarhetsområdet, få värdefulla tips, nyheter och specialerbjudanden direkt i din inkorg.

Nyhetsbrevet kommer ut varannan vecka. Din e-postadress är trygg, vi delar inte med oss till andra. Du kan när som helst sluta prenumerera.
Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy på: http://www.hallbarhetsakademin.com/integritetspolicy för mer info.