Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr39000
Kom igång

Hållbart företag från grunden

START 12/9

Drömmer du om ett eget företag? Att styra din tid själv? Vara din egen chef? Att kunna jobba var du vill, när du vill? Att tjäna mer pengar? Att förverkliga en dröm?

Oavsett varför du lockas av ett eget företag kommer vår utbildning “Hållbart företag från grunden” att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas. 

Under tio veckor tar vi dig genom processen att skapa ett hållbart företag, med förutsättningar att bli framgångsrikt, sticka ut ur mängden och locka återkommande kunder.  Du kommer att bygga en hållbar affärsmodell, utveckla ditt varumärke, identifiera dina försäljningskanaler, hitta dina kunder och skapa rätt förutsättningar för ditt drömföretag. Från osäkerhet till klarhet i varje detalj. 

Är du nyfiken på att veta mer? Boka ett förutsättningslöst samtal för att se om och hur vi kan hjälpa dig. 

woman, yoga, meditation-3053492.jpg

Vem är utbildningen till för?

Utbildningen passar dig som drömmer om att starta ett företag eller dig som behöver en nystart. Oavsett om du redan startat eller bara börjat fundera på att starta kommer du steg för steg att bygga ett hållbart företag med förutsättningar för långsiktig framgång. 

Vad innehåller utbildningen?

Förutom de verktyg du behöver för att starta ett hållbart och framgångsrikt företag får du föreläsningar varje vecka, individuell handledning, träffa andra som är i samma situation som du, digitala gruppmöten varje vecka och mycket mer. 

FAQ

Du kommer med din dröm och din idé, resten går vi igenom under utbildningen. Oavsett om du är novis eller om du har en utbildning/erfarenhet med dig kommer utbildningen att ta dig steg för steg till ditt drömföretag. 

Det spelar ingen roll om du har registrerat ett företag eller inte. Vi kommer att gå igenom de olika steg du behöver ta för att bygga ett framgångsrikt och hållbarhet företag. Du kan registrera ett företag under utbildningens gång eller efter att du är klar. Det är helt upp till dig. Kanske går du utbildningen inför en företagsregistrering, kanske för att få fart på det företag du har. 

Utbildningen passar alla som drömmer om att starta ett eget företag. Oavsett om du tänker dig ett digitalt företag  eller ett företag på en bestämd plats kommer vi att  gå igenom vad som krävs för att utveckla ett hållbart och framgångsrikt företag. Vi kommer att lägga sen hel del tid på digitala möjligheter, kanaler och verktyg. Verktyg du behöver oavsett vilken typ av företag du vill starta. 

Då har du kommit rätt. Vi går igenom alla de områden du behöver för att se över ditt företag, vässa ditt varumärke, hitta kunder och att skapa ett oemotståndligt erbjudande. Oavsett om du behöver skruva på någon grundläggande förutsättning, eller bara slipa på detaljerna kommer vi att hjälpa dig. 

Det gör den absolut. Det är toppen att du redan tagit hjälp. Genom vår utbildning får du ytterligare konkreta, steg för steg verktyg för att lyckas bygga ett hållbart och framgångsrikt företag. Efter utbildningen är du redo att förverkliga dina företagsdrömmar. 

Handledningen spelas in och du får tillgång till den i efterhand och kan titta på den då. 

Du får tillgång till en ny modul varje vecka. Du har sedan tillgång till alla modulerna under ett helt år. Du kan gå tillbaka, repetera och gå ignom dem i precis det tempo som passar dig.